Grote lampenkappen

Grote lampenkap op maat nodig? Of... bent u op zoek naar die ene bijzondere lampenkap?
Nu offerte aanvragen

Grote lampenkappen

Shadee ontwikkelt en produceert grote lampenkappen op maat voor o.a. (binnenhuis)architecten, beursstands, supermarkten, horeca en particulieren.

Een grote lampenkap bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer in een ruimte. Een elegant ontwerp, robuust, warme sierlijke kleuren, bedrukt of egaal, in stof of kunststof? De mogelijkheden zijn onbeperkt!
Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keus.

Elke ruimte een eigen sfeer

Vooral de grote lampenkappen hebben invloed op de sfeer in een ruimte. In onze showroom, waar u van harte welkom bent, hebben wij diverse modellen kappen ter demonstratie zodat u direct een indruk krijgt van de uitstraling en invloed die de verlichting heeft op de directe omgeving. Voor elke ruimte hebben wij een passende oplossing.

Grotere aantallen nodig?

Shadee lampenkappen atelier is ingericht voor grotere producties en is geschikt voor het ontwikkelen en produceren van één specifieke grote lampenkap tot tientallen grote op maat gemaakte lampenkappen!

Verlichting op maat

Onze experts hebben ruime ervaring met het op maat maken van verlichting. Zij assisteren u graag tijdens uw project en verzorgen de productie van uw grote lampenkappen op maat met uiterste precisie.

Meer weten? BEL 06 20804692 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Grote lampenkappen beursstand, op maat gemaakt.
Grote lampenkappen op maat voor een beursstand

Productie grote lampenkappen.
Grote lampenkappen op maat gemaakt

Shadee, grote lampenkappen maken wij op maat voor o.a. binnenhuisarchitect, horeca, beursstand, events en speciale projecten.