Maatwerk

Wij leveren uitsluitend lampenkappen op maat. Samen met u komen we tot een goed product.
Tot op de milimeter nauwkeurig!

Lampenkappen op maat

Wij leveren uitsluitend lampenkappen op maat. Samen met u komen we tot een goed product. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Jarenlange ervaring waarborgt vakmanschap en materiaalkennis. Daarbij werken we met de modernste apparatuur en materialen. Welke vorm of afmeting u ook bedenkt, wij vertalen uw idee door van schets tot een hoogwaardig, goed te produceren product. U gaat in zee met creatieve doorvertalers, voor wie echt geen idee te gek is. Sterker nog, juist als het moeilijk wordt bent u bij ons aan het juiste adres!

Maatwerk

We zitten niet vast in een standaard. Met Shadee krijgt u korte lijnen en flexibiliteit. We kunnen op de millimeter werken. Van speciale karkassen tot industrieel design, u krijgt een product van topkwaliteit, dat jarenlang meegaat. We maken van frames bijzondere sculpturen of bekleden deze met stof. We bewerken kunststoffen en kunnen 3D buigen. Lampenkappen tot 3-4 meter doorsnee of een combinatie van hoogtes en vormen. We zoeken de grenzen op van wat er kan. Wij produceren zowel handmatig als machinaal. Daardoor kunnen wij die ene bijzondere kap, maar ook grotere partijen leveren. Door onze nauwe samenwerking met designers zijn wij uitgegroeid tot specialist in bijzondere lampenkappen.

Alles in eigen beheer

We maken zelf de karkassen, hebben eigen draadvorm in huis, een eigen printstraat en een computergestuurde snijmachine. Bovendien zetten we uw creatie zelf in elkaar. Heeft u bijzonder afmetingen waardoor het vervoer kostbaar wordt? Wij denken al bij de creatie door. Door slimme oplossingen te bedenken bespaart u flink op de kosten.

Print

Reclame uitingen, speciale designs, fotografie; met onze geavanceerde printer realiseren wij alles. Uiteraard in de juiste RAL of PMS kleuren en conform aangeleverd ontwerp. Wij printen alle kleuren en patronen. U herkent ons werk aan de verfijning. Wat wij printen is altijd recht, uw opdruk klopt, ongeacht de vorm van de lampenkap.

Armaturen

U kunt kiezen uit onze eigen lijn armaturen. Deze bestaat uit hanglampen, vloerlampen, leeslampen, tafellampen en uplighters. De armaturen zijn in diverse materialen leverbaar.

Gegarandeerd tijdige levering

De planning van projecten verandert wel eens. Niet bij ons. Wij garanderen dat we op tijd leveren. Dat kan, want we doen alles in eigen beheer. En als het moet, leveren we heel snel. Ons record? 1 dag!

Meer weten? BEL 036 5403433 of vul onderstaand formulier in.

Ton van Rooyen in gesprek met de Designer. shadee-lampenkappen-op-maat-hanglampen-design-lampen-armaturen-staande-lampen-almere

Productie draadvormen.shadee-lampenkappen-op-maat-hanglampen-design-lampen-armaturen-staande-lampen-almere-draadwerk

Wij printen alle kleuren en patronen in huis. shadee-lampenkappen-op-maat-hanglampen-design-lampen-armaturen-staande-lampen-almere

Wij produceren zowel machinaal als handmatig. shadee-lampenkappen-op-maat-hanglampen-design-lampen-armaturen-staande-lampen-almere

Speciaal design voor één van onze klanten. shadee-lampenkappen-op-maat-hanglampen-design-lampen-armaturen-staande-lampen-almere

Shadee, voor onbegrensde mogelijkheden in lampenkappen.