Shadee Lampenkappen Atelier

Van zolderkamer tot een modern 1200m2 lampenkappen atelier

 

Onze lampenkap, uw uitstraling

Shadee heeft een historie waar ik trots op ben. Sinds 1988 werk ik vol overgave aan het ontwikkelen en fabriceren van unieke maatwerk lampenkappen. Wat begon op een zolderkamer in Noorwijk is uitgegroeid tot een modern en succesvol lampenkappen atelier van 1200 m2 in Almere.

Shadee, de naam

Lampshade / lampenkap > Shade. De Engelstalige benaming aangevuld met de “e” waarbij de nadruk ligt op “Extra“, “Extreem“, “Exeptioneel“, Shadee doet net dat beetje extra. De vakmensen van Shadee gaan Extreem ver om uw idee voor een bijzondere lampenkap om te zetten in een praktisch en stijlvol product.

Van ontwerp tot eindproduct

De stikmachine en snijplank van de zolderkamer hebben lang geleden plaatsgemaakt voor een computergestuurde snijtafel, printmachine en een eigen draadvorm afdeling waarmee elk uitzonderlijk ontwerp snel en op de millimeter nauwkeurig wordt omgezet in een uniek eindproduct.

Draadvormen, de basis van elke lampenkap

Het belangrijkste onderdeel bij de ontwikkeling en fabricage van maatwerk lampenkappen zijn draadvormen. Onze draadvorm afdeling, waar specialist Egbert Broekhof de scepter zwaait, zorgt ervoor dat elk design omgezet wordt in een tastbare basis voor de lampenkap. Draadmodellen zijn onontbeerlijk om de creatie van een nieuw ontwerp te kunnen beoordelen, testen en doorontwikkelen tot een uniek eindproduct.

Vakmanschap

Tegenwoordig is, vanwege standaard productiematen in fabrieken, vakmanschap ondergewaardeerd. Om een uniek design om te zetten in een maatwerk lampenkap zijn vakspecialisten onontbeerlijk. Shadee heeft de benodigde vakmensen en know-how in huis en kan elke wens van architecten en projectontwikkelaars omzetten in een eigentijds product dat aan alle eisen voldoet.

Internationaal

De unieke maatwerk lampenkappen en werkwijze – creativiteit en klantgerichtheid – van Shadee zijn ook buiten Nederland opgevallen. De afgelopen jaren heb ik, in opdracht van (binnenhuis)architecten en projectontwikkelaars in o.a. Duitsland en België, naar volle tevredenheid diverse ontwerpen op maat gefabriceerd en ruim binnen de deadline opgeleverd.

Aftersales

Na oplevering houdt het niet op. Plaatsing en eindkontrole van uw nieuwe lampenkap(pen) kan door Shadee in overleg met de opdrachtgever geregeld worden. Shadee doet meer dan dat, ik onderhoud regelmatig contact met de klant en niet voorziene zaken worden snel en vakkundig ter plaatse opgelost.

Innovatie = overleven = toekomst

Van zolderkamer naar bedrijfspand, van handmatig snijden en stikken naar specialisatie. Van opslag kleine aantallen tot steeds grotere design lampenkappen op maat voor projectontwikkelaars. Ik heb dit gerealiseerd door specialisatie in maatwerk lampenkappen, de producten in eigen beheer te vervaardigen en volledige kontrole over het productieproces te houden. Maar vooral door mee- en vooruit te denken. Innovatie heeft mij door de crisis van 2008 geholpen.

Klaar voor de toekomst

We bruisen van de energie om vele mooie, innovatieve ideeën aan de markt te tonen en creatieve, innovatieve stappen voor de toekomst te maken.
Shadee en ik, wij zijn klaar voor de toekomst.

Shadee, Ton van Rooijen

Meer weten? BEL 06 20804692 of vul onderstaand formulier in.

Van idee tot eindproduct met uitstraling. Design lampenkap disque

Productie draadvormen.shadee-lampenkappen-op-maat-hanglampen-design-lampen-armaturen-staande-lampen-almere-draadwerk

Wij printen alle kleuren en patronen in huis. shadee-lampenkappen-op-maat-hanglampen-design-lampen-armaturen-staande-lampen-almere

Wij produceren zowel machinaal als handmatig. shadee-lampenkappen-op-maat-hanglampen-design-lampen-armaturen-staande-lampen-almere

Speciaal design voor één van onze klanten. shadee-lampenkappen-op-maat-hanglampen-design-lampen-armaturen-staande-lampen-almere

Shadee, voor onbegrensde mogelijkheden in lampenkappen.