Officiële opening showroom

Zaterdag 5 november van 10.00 tot 17.00 uur opent Shadee verlichting officieel de deuren aan de Steurstraat 1a in Almere. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in de trendy showroom onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast maken bezoekers nog eens kans op een cadeaubon (te besteden in de winkel) ter waarde van 50 euro.

Unieke lampen

In de gloednieuwe showroom van de veelzijdige verlichtingsspeciaalzaak aan de Steurstraat 1a in Almere-Stad hangen honderden voorbeelden van unieke lampen en lampenkappen. Shadee verlichting biedt met haar collectie
voor ieder wat wils. Zo zijn er moderne, klassieke, industriële lampen in allerlei materialen zoals metaal, hout of stof.

Ook maatwerk

Voor een lampenkap op maat bent u bij Shadee verlichting ook aan het juiste adres. Alle wensen die een klant heeft voor een lampenkap zoals kleur, vorm en afmeting bespreken wij met de klant aan onze koffietafel”, vertelt Ton van Rooijen van Shadee Lampenkappen. “Dit idee vertalen we van een schets naar een product dat we hier in ons eigen atelier maken. Daarbij is heel veel mogelijk, zoals een speciaal karkas of industrieel design, een doorsnee van drie meter, organische vormen of juist een combinatie van vormen en hoogtes. Als het moeilijk wordt vinden wij het een uitdaging!”

bron: Almere Deze Week

VT Wonen collectie in de showroom

vtwonen collectie

Shadee lampenkappen heeft de vtwonen collectie lampen en lampenkappen aan het eigen assortiment toegevoegd en is in onze showroom prominent aanwezig. Met deze uitbreiding kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen.

Mocht de juiste lampenkap niet in ons assortiment aanwezig zijn, dan maken we deze voor u op maat in ons atelier.